Predplatné REFRESHER+

Načo je predplatné?

REFRESHER+ je spôsob, ako podporiť autorov a ľudí, ktorí pracujú na tvorbe obsahu v Refresheri. Príjmy od našich čitateľov budú využité na tvorbu takých článkov, videí, udalostí alebo iných druhov aktivít, ktoré budú užívatelia s predplatným preferovať.

Ako a kedy budem platiť za predplatné?

Platba sa ti strhne automaticky, na začiatku každého obdobia tebou zvoleného predplatného – pokiaľ si si nezrušil automatické obnovovanie predplatného, platba bude strhnutá v posledný deň platnosti aktuálneho predplatného. Podobne, ako ostatné elektronické služby predplatného, pri ktorých dostávaš prístup k obsahu (Spotify, Netflix), sa ti platba strhne automaticky, až kým si predplatné nezrušíš v nastaveniach. Predplatné si môžeš zrušiť kedykoľvek.

Môžem si zakúpiť len jeden článok?

Zakúpiť si prístup len k jednému článku nie je možné. Pre prístup k zamknutému obsahu je potrebné aktívne predplatné, ktoré sa obnovuje každý mesiac alebo rok. Môžeš si zakúpiť predplatné a po prečítaní článku ho zrušiť alebo zastaviť predlžovanie.

Ako zruším predplatné?

Predĺženie predplatného si môžeš kedykoľvek zrušiť v nastaveniach. Stačí sa prihlásiť, ísť do svojich nastavení, zvoliť REFRESHER+ s kliknúť na "Zrušiť predplatné". Po prihlásení môžeš otvoriť aj priamo adresu na zrušenie predplatného https://refresher.sk/nastavenia/plus. Po zrušení sa ti platba za nasledujúce obdobie už nestiahne, no výhody predplatného ti zostanú aktívne počas celého už predplateného obdobia. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpov...

V nastaveniach nevidím možnosť zrušiť predplatné

Pravdepodobne si prihlásený do iného účtu, než na ktorom máš aktívne predplatné. Ak sa nevieš prihlásiť do účtu s predplatným, zašli nám prosím screenshot/výpis poslednej platby, na základe ktorého budeme vediet daný účet identifikovať. V prípade, že ešte žiadna platba neprebehla a predplatné je v skúšobnej dobe, zašli nám dátum/čas kedy si realizoval objednávku a posledné štvorčíslie tvojej karty alebo paypal email, podľa toho, ktorú metódu si použil. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju...

Nefunguje mi platobná metóda

V našej platobnej bráne nie je možné využívať jednorázové číslo karty pre online nákup, kvôli automatickému obnovovaniu služby. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár (https://refresher.ladesk.com/029230-Nena%C5%A1iel-som-odpove%C4%8F-na-svoju-ot%C3%A1zku).

Je možné kúpiť predplatné na firmu?

Momentálne predplatné pre firmy neponúkame.

Čo sú R+ benefity?

Benefity sú program, ktorý môžeš využívať v rámci predplatného REFRESHER+. Získaš vďaka nemu atraktívne výhody u vybraných partnerov a v niektorých prípadoch môžeš nakúpiť úplne zadarmo. Zoznam všetkých aktívnych benefitov nájdeš tu (https://refresher.sk/benefity). Podrobnosti o benefitoch a ich používaní nájdeš tu (https://refresher.sk/benefity/info).

Nefunguje mi benefit

Najprv sa uisti, že si kód ešte nepoužil - na Refresheri ho musíš označiť ako použitý ty sám, niekedy sa môže stať, že vyžiadaný kód si už využil no neoznačil si si ho tak aj priamo na webe, každý kód sa dá využiť len raz. V prípade, že si si istý, že si kód ešte nevyužil a ide o chybu na našej strane, pošli nám formulár nižšie presný kód, info o aký benefit ide a akou emailovou adresou si na webe zaregistrovaný.

Mám firmu a chcel by som ponúknuť Benefity predplatiteľom za reklamu

V prípade záujmu o spoluprácu v rámci R+ Benefitov sa s nami môžeš spojiť cez formulár nižšie. Napíš nám o svojej značke/produkte a pokojne pridaj aj svoju predstavu o spolupráci. Pozrieme sa na to a ozveme sa ti.

Nenašiel som odpoveď na svoju otázku

V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár nižšie.