Redakcia & Obsah

Mám tip na článok, ktorý by ste mali napísať

Tipy na články nám môžeš poslať buď cez formulár nižšie alebo cez správu v messengeri tu (https://www.facebook.com/refresher.sk/).

Chcem aby o mne napísal Refresher

Nápady/zaujímavé príbehy na články nám môžeš poslať buď cez formulár nižšie alebo cez správu v messengeri tu (https://www.facebook.com/refresher.sk/). Ak nás tvoj nápad zaujme, ozve sa ti jeden z našich redaktorov. Ak máš záujem o platenú reklamu, vyplň tento formulár (http://support.refresher.sk/305178-M%C3%A1m-z%C3%A1ujem-o-reklamu-ako-m%C3%A1m-postupova%C5%A5) a ozve sa ti jeden z našich obchodných zástupcov.

Nahlásanie chyby alebo nepravdivej informácie

Chybu v článku môžeš nahlásiť cez formulár, na ktorý sa preklikneš cez text "Upozorniť" na konci každého článku. Ak sa nejedná o chybu v článku, môžeš obsah nahlásiť prostredníctvom tohto formulára na nahlásenie chyby (https://refresher.sk/nahlasit-obsah?&reason=4). Na nahlásené chyby vo väčšine prípadov neodpovedáme, opravujeme ich priamo, v prípade ak je nahlásenie relevantné.

Robím podujatie a mám záujem o mediálne partnerstvo, ako mám postupovať?

V prípade záujmu o mediálne partnerstvo, vyplň formulár nižšie. Nezabudni uviesť čo najpodrobnejšie informácie o svojom projekte spolu s predstavou ako by si si partnerstvo predstavoval.

Nenašiel si odpoveď na svoju otázku?

V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár nižšie.