Účet

Neprišiel mi email na aktiváciu účtu

Skontroluj si spam, prípadne zložku kam ti chodia reklamy. Ak email nikde nenájdeš, môžeš ísť znova na prihlásenie a po zadaní emailovej adresy ti príde nový email s aktiváciou. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár (https://refresher.ladesk.com/029230-Nena%C5%A1iel-som-odpove%C4%8F-na-svoju-ot%C3%A1zku).

Zabudnuté heslo

Pre prihlásenie do účtu nie je potrebné zadávať heslo. Po zadaní emailu stačí kliknúť na "prihlásenie cez email", na email ti následne príde odkaz, cez ktorý sa vieš prihlásiť a heslo si potom môžeš zmeniť v nastaveniach účtu. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár (https://refresher.ladesk.com/029230-Nena%C5%A1iel-som-odpove%C4%8F-na-svoju-ot%C3%A1zku).

Zabudol som svoj login

V prípade, že si nepamätáš akým emailom si sa u nás registroval, odporúčame skontrolovať všetky emailové adresy, ktoré používaš. Stačí keď vo svojej emailovej schránke zadáš do vyhľadávania "Refresher" - ak si sa danou emailovou adresou u nás registroval, určite nájdeš email na aktiváciu účtu. V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár (https://refresher.ladesk.com/029230-Nena%C5%A1iel-som-odpove%C4%8F-na-svoju-ot%C...

Odstránenie účtu

Ak si chceš svoj účet z našeho portálu odstrániť, môžeš tak učiniť cez nastavenia účtu. Priamy odkaz: https://refresher.sk/nastavenia/prihlasovacie-udaje Po kliknuti na odstránenie účtu ti príde na email odkaz s potvrdením. Stačí na uvedený odkaz kliknúť a tvoj účet je odstránený.

Nenašiel som odpoveď na moju otázku

V prípade, že si nenašiel odpoveď na svoju otázku alebo si našiel nedostatočnú odpoveď, môžeš nás kontaktovať cez formulár nižšie.